Ingrediënten

50g pure chocolade

150g hazelnoten

250 havervlokken

2 el kokosolie

2 el acaciahoning of agavesiroop

6 el water

Optioneel: vers fruit

Werkwijze

Verwarm de oven op 160°.

Hak de chocoladestukken 3 sec / std 8. Zet apart.

De hazelnoten in mengbeker doen en hakken: 3 sec / std 6.

Voeg de havervlokken toe en meng     3 sec /  std 4.

Verwarm de kokosolie en voeg samen met water en honing toe aan het mengsel en meng 10 sec/ snelheid 3 / omgekeerd.

Giet uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15 à 20 minuten. De cruesli is klaar als deze mooi bruin is.

Laat afkoelen en voeg de stukjes chocolade toe.


Heel lekker met yoghurt en stukjes vers fruit!!!!








Thanks for visiting www.cookingstories.be

Tel: 0468.42 84 04  |  Email: info@cookingstories.be