top of page

Ingrediënten

50g pure chocolade

150g hazelnoten

250 havervlokken

2 el kokosolie

2 el acaciahoning of agavesiroop

6 el water

Optioneel: vers fruit

Werkwijze

Verwarm de oven op 160°.

Hak de chocoladestukken 3 sec / std 8. Zet apart.

De hazelnoten in mengbeker doen en hakken: 3 sec / std 6.

Voeg de havervlokken toe en meng     3 sec /  std 4.

Verwarm de kokosolie en voeg samen met water en honing toe aan het mengsel en meng 10 sec/ snelheid 3 / omgekeerd.

Giet uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15 à 20 minuten. De cruesli is klaar als deze mooi bruin is.

Laat afkoelen en voeg de stukjes chocolade toe.


Heel lekker met yoghurt en stukjes vers fruit!!!!








296 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze

Nie można załadować komentarzy
Wygląda na to, że wystąpił problem techniczny. Spróbuj ponownie połączyć lub odświeżyć stronę.
bottom of page