top of page

PINA COLADA SMOOTHIE

Ingrediënten     

voor 4 glazen

·       30 g cashewnoten

·       1/2 venkel

·       300 g ananasblokjes

·       200 g ananassap of kokoswater

·       100 g kokosmelk

·       1tl kurkuma

·       Snufje gemalen peper

·       2 cm verse gember ( of 1 tl gemberpoeder)

·       1 limoen, sap en rasp

·       ijsblokjes


Bereiding

  • Doe de cashewnoten in een kommetje en overgiet met lauwwarm water.

  • Laat minstens 30 minuten rusten.

  • Rasp de limoen boven de mengbeker. Pers de limoen uit en voeg toe aan de mengbeker.

  • Snij de venkel in stukken van +/- 5 cm. Doe in de mengbeker.

  • Voeg alle andere ingrediënten en de uitgelekte cashewnoten toe.

  • Blend 1 minuut/snel 10.

  • Serveer onmiddellijk. Voeg desgewenst enkele ijsblokjes toe.



135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page