Ingrediënten:

• 30 g walnoten

• 1 kleine ajuin of lenteajuin, in grove stukken gesneden

• Blaadjes van 3 takjes peterselie

• 60 g mayonaise

• 250 g roomkaas

 1 blik tonijn op eigen nat 200 g

• Fleur de sel en peper.


Werkwijze:

•Hak de peterselie, walnoten en ajuin: 5 sec / std 5.

•Spatel naar beneden en plaats de vlinder.

•Mayonaise, roomkaas en tonijn in mengbeker doen: 7 sec / linksomdraai / std 2 – 2 ½.

•Indien niet geheel gemengd, meng even handmatig met spatel om te voorkomen dat teveel structuur verdwijnt.

• Eventueel afkruiden met peper en zout.

•lekker als dip bij de apero of als beleg op een broodje.


122 keer bekeken

Thanks for visiting www.cookingstories.be

Tel: 0468.42 84 04  |  Email: info@cookingstories.be