top of page

FEEST!

CELEBRATE CHRISTMAS - NEW YEAR​

MENU

​

  • Sprankelend honing-limoen aperitief

 

  • Coquilles met dille-olie en pistachecrumble

 

  • Panna-cotta van geitenkaas met tomaten-chili confituur

 

  • Gevulde balletjes met aïoli en groene pesto

 

  • Kaasmousse in een krokant jasje van kletskoppen

 

  •  Mini aperitief taartjes met courgette,tomaat en parmaham

 

  • Soepje van gepofte prei en peterselie met chorizochips, manchego en prei-foccacia toast

 

  • Spinazie-basilicum riso met gebrand kabeljauwhaasje

 

  • Ijssouflé van kletskoppen met mini cookie balls en chocoladegarnituur​

​

​

DEELNAME 89€ p.p.

​

kookles, receptuur, diner, wijn, waters, koffie/thee.

Gelieve bij inschrijving, uw betaling na bevestiging over te schrijven binnen de 2 werkdagen*.

​

* Annuleren geeft geen recht op terugbetaling of behoud voor andere thema-workshops indien uw plaats niet kan ingenomen worden.

Er werd heel snel ingeschreven op de nieuwe data voor de FEEST workshop.

Mogelijks worden extra data toegevoegd.

Bij interesse, graag een mail met aantal personen naar

info@cookingstories.be of via bovenstaande knop.

 OKTOBER

​

DINSDAG 24/10 om 18.00u

VOLZET

​

DONDERDAG 26/10 om 18.00u​

VOLZET

​

ZATERDAG 28/10 om 9.30u

VOLZET

NOVEMBER

​

ZATERDAG 04/11 om 9.30u

VOLZET

​

MAANDAG 06/11 om 17.30u

VOLZET

​

WOENSDAG 08/11 om 13.00u

VOLZET

​

ZATERDAG 18/11 om 9.30u

VOLZET

​

DINSDAG 21/11 om 18.00u

VOLZET

​

DONDERDAG 23/11 om 18.00u

VOLZET

​

ZATERDAG 25/11 om 9.30u

VOLZET

​

WOENSDAG 29/11 om 18.00u

VOLZET

DECEMBER

​

ZATERDAG 02/12 om 9.30u

VOLZET

​

DONDERDAG 07/12 om 18.00u

VOLZET

​

ZATERDAG 09/12 om 9.30u

VOLZET

honing-limoen aperitief.jpg
mini aperitief taartjes.jpg

Wenst U met een privé-gezelschap  of als teambuilding deze workshop te volgen?

 

contacteer ons via telefoon of mail

​

bottom of page